ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Έκλεισε όμορφα το 2016!

Με πολλά νέα πρόσωπα η εντεκάδα μας

Μια σπουδαία νίκη πέτυχε η ομάδα μας, συνδυάζοντας θέαμα και αποτέλεσμα!

Η Α.Ε.Κ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ που αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές, ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα καλύτερη του Α.Ο. Μακρυκάπας κι έφτασε πολλές φορές με αξιώσεις κοντά στην εστία του Κυριακόπουλου, πετυχαίνοντας το πολυπόθητο γκολ της νίκης στο 72' με τον Σμυρναίο, ύστερα από χτύπημα κόρνερ του Δημήτρη Αγγελάτου.

Ο Σμυρναίος στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, με γυριστό πλασέ

Φυσικά κι ο Α.Ο. Μακρυκάπας είχε τις καλές του στιγμές, με τον Γιαλό όμως στο ντεμπούτο του να παρεμβαίνει όπου χρειάζεται και να κρατά την εστία του απόρθητη!

Μια από τις αποκρούσεις του Γιαλού

Αυτός όμως που εντυπωσίασε με τη συνολική του παρουσία στο γήπεδο, ήταν ο... διάδοχος του Μπισμπικόπουλου, Βελής, ο οποίος ήταν "πανταχού παρόν" στη μεσοαμυντική μας λειτουργία.

Ο Αρχηγός θέλησε να δώσει ψυχολογία στην ομάδα μας και φυσικά δε μπορούσε να λείπει από το παιχνίδι! Ο Αντώνης βρέθηκε δίπλα μας και πανηγύρισε μαζί με όλα τα παιδιά τη νίκη!

Ο Αρχηγός "πνίγεται" στις αγκαλιές των συμπαικτών του
που του αφιέρωσαν το γκολ αλλά και τη νίκη!

Η νίκη πανηγυρίστηκε έντονα από την οικογένεια της Α.Ε.Κ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ, με την ομάδα μας να μένει μόνη τέταρτη, αποσπασμένη 3 βαθμούς και πλέον από τους διώκτες της και να κλείνει αποτελεσματικά τη χρονιά...

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-


Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Ενωσιακό Χαλκίδας

Διαιτητής: Ντούρος Ευστρ. / Α' Βοηθός: Αντωνίου Χαρ. / Β' Βοηθός: Ρέτσας Ευστρ.

Α.Ε.Κ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Δάβρης): Γιαλός, Τζάβρας, Seidaras, Τσολάκος, Κοκκάλας, Βελής, Βρέττος, Ζευγολάτης (77' Μιμηγιάννης), Σμυρναίος, Αγγελάτος  Γ. (87' Τσιμιχόδημος), Αγγελάτος Δ. (76' Κουρτίδης)

Α.Ο. Μακρυκάπας (Τόγιας): Κυριακόπουλος, Κολιόπουλος Χ. (83' Καρκάλης), Χασανδράς, Κολιόπουλος Κ., Θωμόπουλος, Σηφάκης, Kuka, Ρωμανός (83' Πολυχρόνης), Μακρής, Ζαούρης, Στρατής (73' Σιδέρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.