ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ε.Κ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ


Το Δ.Σ. και σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Α.Ε.Κ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ, εκφράζει την έντονη κι άκρως δικαιολογημένη δυσαρέσκειά της για την απαράδεκτη διαιτησία που έτυχε από τον κ. Γεώργιο Σέγκο, στο σημερινό εκτός έδρας αγώνα με τον Α.Ο. Αυλίδας.

   Σε μια (ομολογουμένως ανεπιτυχή) προσπάθειά του καθόλη τη διάρκεια του αγώνα να “κλέψει την παράσταση” από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, έφτασε μέχρι και στο σημείο να μετατρέψει μια καθαρή παράβαση (ανατροπή) υπέρ του ποδοσφαιριστή μας κ. Seidaras Enert σε “θέατρο”, αποβάλλοντάς τον με δεύτερη κίτρινη κάρτα κι  αφήνοντας με δέκα (10) ποδοσφαιριστές την ομάδα που πίεζε για να πετύχει και δεύτερο γκολ. Αυτό που σίγουρα πέτυχε, ήταν να προκαλεί εκνευρισμό στους παίκτες, όλο τον πάγκο και τους φιλάθλους μας με τις συνεχείς αποτυχημένες αποφάσεις του.

   Το όραμα και ο στόχος της διοίκησης της Α.Ε.Κ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ, είναι η δημιουργία μιας νεανικής, ταλαντούχας κι άκρως ανταγωνιστικής ομάδας, πλην όμως πειθαρχημένης και με υγιείς σκέψεις και συμπεριφορές εντός κι εκτός γηπέδων. Μια ομάδα αντάξια της βαριάς της ιστορίας της, που να αποπνέει σεβασμό και πίστη για ένα πραγματικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κι ότι το εκπροσωπεί αυτό.

   Δηλώνουμε ικανοί και είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με τον οποιοδήποτε θεσμικό φορέα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Εύβοιας, προκειμένου να πετύχουμε τη βελτίωση και την ανάπτυξη του προϊόντος αυτού που συμμετέχουμε.

   Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ζητήσουμε την εξαίρεση του προαναφερθέντα κυρίου από τους ακόλουθους αγώνες της ομάδας μας, καθώς θεωρούμε πως ο συγκεκριμένος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην ειλικρινή, μικρή μας προσπάθεια για υγιές ποδόσφαιρο. Πρέπει βδομάδα με τη βδομάδα, όλοι που θέλουν το καλό του τοπικού μας ποδοσφαίρου να βάζουμε ένα “λιθαράκι” για την βελτίωση αυτού. Ο συγκεκριμένος κύριος, απέδειξε περίτρανα πως δυστυχώς δεν μπορεί να βοηθήσει…



                                                                                                     Με ειλικρινή απογοήτευση






Το Δ.Σ. της Α.Ε.Κ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ


Ο Seidaras περνά τον προσωπικό του αντίπαλο,
με τον Δουρδουβέλα να τον ανατρέπει εμποδίζοντάς τον με το σώμα...

Φωτογραφικό υλικό από kontastaspor.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.