ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 1-1

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι η ΑΕΚ Χαλκίδας και ο Λήλας Βασιλικού άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 1-1 στο πρώτο παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ευβοίας.
Ότι έγινε σε αυτό το πρώτο παιχνίδι έγινε στο πρώτο ημίχρονο με τον Λήλα να προηγείται με τον Γίγα στο 18ο λεπτό με κεφαλιά ύστερα από ολιγωρία της άμυνας της ΑΕΚ Χαλκίδας ενώ η ΑΕΚ ισοφάρισε με
τον Σμυρναίο στο 42ο με πολύ ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή. Πολύ καλές στιγμές είχαν και οι δύο ομάδες αλλά η πλάστιγγα να γέρνει προς την πλευρά της ΑΕΚ Χαλκίδας στο πρώτο ημίχρονο με κορυφαία στο 11ο λεπτό για την ΑΕΚ όταν ο Σμυρναίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Ευαγγελινό αλλά το σουτ πέρασε άουτ. Νωρίτερα στο 8ο λεπτό ο Σμυρναίος απείλησε με κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ ενώ καλή στιγμή δημιουργήθηκε με τον Δημήτρη Αγγελάτο στο 32ο λεπτό όταν το φάουλ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Ο Ληλας εκτός από το γκολ απείλησε με τον Καραχάλιο στο 23ο αλλά το σουτ σταμάτησε εξαιρετικά ο πολύ καλός νεαρός τερματοφύλακας Γιαλός.
Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση τη ΑΕΚ Χαλκίδας έπεσε λόγω της κούρασης ο Λήλας ήταν λίγο καλύτερος αλλά χωρίς ουσία. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες και για τις δύο ομάδες, στο 54ο μία κεφαλιά του Γίγα πέρασε άουτ ενώ στο 75ο ο Seidarasi έβγαινε μόνος του τετ α τετ με τον Ευαγγελινό αλλά ο τελευταίος πρόλαβε την μπάλα.
Έτσι το τελικό 1-1 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς που θα γίνει στο Βασιλικό.

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Γιαλός, Τζάβρας, Μπισμπικόπουλος, Τσολάκος, Κοκκάλας, Seidarasi, Βρέττος (86ο  κουρτίδης), Μετοχιάτης (46ο  Αγγελάτος Γ), Σμυρναίος, Παπαδάκης (70ο  Ντουρμάς), Αγγελάτος Δ.  
ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ: Eυαγγελινός Γ, Ποδαράς (46ο  Κικίδης), Νάνος, Λαφαζάνης (76ο  Χρηστίδης), Μάλιαρης, Λειβαδίτης, Γίγας, Καραχάλιος (90ο  Ευαγγελινός Δ), Ροτρίγκο, Μαστροκώστας, Μεταξάς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.