ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΕΥΚΟΛΑ Η ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 4-0 ΤΟΝ Α.Π.Κ.Ο ΔΡΟΣΙΑΣ



Με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισε η ΑΕΚ Χαλκίδας το παιχνίδι με τον Α.Π.Κ.Ο. Δροσιάς από το πρώτο ημίχρονο με σκορ 3-0 και τελικό 4-0. Η ΑΕΚ Χαλκίδας από τις 4 ευκαιρίες που έκανε στο πρώτο ημίχρονο εκμεταλλεύτηκε τις 3 και σκόραρε στο 27ο με τον Βεζιρτζόγλου όταν διώξιμο του Δημητρίου βρήκε την πλάτη του Κοκκάλα και έβγαλε τετ α τετ τον Βεζιρτζόγλου ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Κατσιμήτρο και άνοιξε το σκορ. Δεν πέρασαν 3 λεπτά και στο 30ο ο Ανέστης με τον Βεζιρτζόγλου έκρυψαν την μπάλα και η σέντρα του τελευταίου βρήκε ιδανικά τον Ανέστη ο οποίος έκανε το 2-0.
Η ΑΕΚ Χαλκίδας συνέχισε στον ίδιο δαιμονιώδη ρυθμό και στο 43ο ο Αγγελάτος έκανε το 3-0 όταν πήρε το ριμπάουντ από σουτ του Θωμά που βρήκε στους αμυντικούς της Δροσιάς, ενώ νωρίτερα στο 19ο λεπτό ο Βεζιρτζόγλου πέρασε και το τερματοφύλακα αλλά έχασε λίγο το κοντρόλ και την σέντρα που πήγε βγάλει την μπλόκαρε ο Κατσιμήτρος. Η Δροσιά στο πρώτο ημίχρονο περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο ενώ ο Κατσιμήτρος έσωσε αρκετές φορές την ομάδα του. Η ΑΕΚ Χαλκίδας μπήκε για να παίξει το παιχνίδι της με καλή κυκλοφορία μπάλας και πίεση στο κέντρο και το επέτυχε σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Στο δεύτερο ημίχρονο κατέβασε στροφές η ομάδα του Αντώνη Αυλωνίτη αλλά και πάλι η Δροσιά δεν κατάφερε να γίνει απειλητική για την άμυνα της ΑΕΚ Χαλκίδας εκτός από το οριζόντιο δοκάρι που είχε στο 77ο λεπτό  με τον Λάμπρου με σουτ ύστερα από το φάουλ που εκτέλεσε ο Τσουπεής, εκεί έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει το γκολ της τιμής και κάνει το  4-1. Το 4-0 το είχε κάνει νωρίτερα ο Ανέστης στο 70ο λεπτό με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή. Η ΑΕΚ Χαλκίδας δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες και όποτε ήθελε  έφτανε στην περιοχή του Κατσιμήτρου και θα μπορούσε να είχε ένα τελικό σκορ μαμούθ, σημαντικότερες ευκαιρίες των γηπεδούχων στο 56ο όταν ο Βεζιρτζόγλου έβγαλε μόνο του τον Σμυρναίο με το τερματοφύλακα της Δροσιάς αλλά έκανε ένα άστοχο πλασέ, στο 59ο ένα πολύ καλό σουτ του Δημήτρη Αγγελάτου πέρασε πάνω από τα δοκάρια και στο 83ο ο Σμυρναίος βρήκε πολύ ωραία τον Βεζιρτζόγλου ο οποίος πλάσαρε άουτ.

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Μητακίδης, Τζάβρας, Μπισμπικόπουλος ( 52ο Σμυρναίος), Ταυταρίδης, Θωμάς (46ο Αγγελάτος Γ), Τσούτης, Βρέττος( 71ο Παπαδάκης), Κοκκάλας, Ανέστης. Βεζιρτζόγλου, Αγγελάτος Δ. Προπονητής: Αυλωνίτης Α.

Α.Π.Κ.Ο ΔΡΟΣΙΑΣ:  Κατσιμήτρος, Τσουπεής, Μπούρικας, Δημητρίου, Ματζούνης, Τρίκκας, Αντωνιάδης ( 46ο Φρυγανάς), Πολυχρόνης, Φτούλης, Ζαούρης ( 66ο Λάμπρου), Τσομάτσκα ( 88ο Παλαμίδας) Προπονήτης: Μπαλάνος Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.