ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 4-0



Πέρασε και το εμπόδιο του Παντριαδικού  η ΑΕΚ Χαλκίδας με  σκορ 4-0 παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την γηπεδούχο ΑΕΚ Χαλκίδας όπως αναμενόταν με ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και κατάφερε στο 20ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με τον Δημήτρη Αγγελάτο με πολύ ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή  παίζοντας πολύ ωραία το ένα-δύο με τον Βεζιρτζόγλου ενώ ο τελευταίος θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα όταν ο Λούκας έκανε την πολύ ωραία σέντρα από δεξιά αλλά το σουτ του Βεζιρτζόγλου δεν ήταν καλό και η μπάλα πέρασε άουτ.
Ο Παντριαδικός κατέβηκε στο παιχνίδι για να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορούσε χωρίς σκοπιμότητες κάτι που βοήθησε για να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και στο 32ο λεπτό ο Σιαράπης έβγαλε την κάθετη μπαλιά για τον Τσούτση ο οποίος βγήκε μόνος με τον Μητακίδη αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει και να κάνει το 1-1 και έξι λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Θωμάς με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 κερνώντας το ριμπάουντ από την όχι και πολύ καλή απόκρουση του Οικονομίδη στο σουτ του Βεζιρτζόγλου ύστερα από την πολύ ωραία ατομική προσπάθεια που είχε κάνει.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ Χαλκίδας μπήκε λίγο πιο χαλαρά αφού είχε σκορ ασφαλείας αλλά και ο Παντριαδικός είχε αποδεχτεί την μοίρα του αλλά η ΑΕΚ Χαλκίδας έκανε το 3-0 στο 74ο όταν ο Βεζιρτζόγλου έκανε την κάθετη μπαλιά στον Βρέττο και αυτός με διαγώνιο πλασέ από τα δεξιά τριπλασίασε τα τέρματα της ΑΕΚ Χαλκίδας και έξι λεπτά αργότερα ο Ταυταρίδης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βεζιρτζόγλου στο 80ο λεπτό κάνοντας το 4-0 όπου ήταν και τελικό σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγιναν φάσεις από τις δύο ομάδες πλην το γκολ, μόνο ένα σουτ του Βεζιρτζόγλου στο 82ο  έξω από την περιοχή το οποίο κατέλεξε πάνω από τα δοκάρια του Οικονομίδη ενώ οι αμυντικοί της ΑΕΚ Χαλκίδας δεν ένιωσαν πίεση διότι έγινε παιχνίδι κέντρου κερδίζοντας τις περισσότερες μονομαχίες τα χαφ της ΑΕΚ Χαλκίδας.

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: ΜΗΤΑΚΙΔΗΣ, ΤΖΑΒΡΑΣ, ΚΟΚΚΑΛΑΣ (64ο ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Γ), ΜΠΑΚΟΜΗΤΡΟΣ, ΘΩΜΑΣ (75ο ΤΣΙΜΙΧΟΔΗΜΟΣ), ΤΣΟΥΤΗΣ, ΛΟΥΚΑΣ, ΤΑΥΤΑΡΙΔΗΣ, ΑΝΕΣΤΗΣ (57ο ΒΡΕΤΤΟΣ), ΒΕΖΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Δ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΑΠΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΠΕΤΣΟΣ, ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ( 39ο ΧΑΣΑΝΔΡΑΣ 79ο ΝΤΕΝΗΣ λ.τ), ΣΕΧΟΥ, ΛΟΡΕΝΤΖΟ, ΜΠΕΛΙΤΣΟΣ, ΣΙΑΡΑΠΗΣ Ι ( 59ο ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ), ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ, ΣΙΑΡΑΠΗΣ Γ ΚΑΡΑΝΤΑΚΗΣ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.