ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Α.Ο. Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ-ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1-0



Δεν κατάφερε η ΑΕΚ Χαλκίδας να κάνει το 4 στα 4 και να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα καθώς ηττήθηκε από τον Α.Ο. Ν. Αρτάκης με 1-0.
Με το καλησπέρα και στην πρώτη ευκαιρία που έκανε η Αρτάκη κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι ο Σεχάϊ ύστερα από σέντρα του Μπαλαμπάνη στο 5ο λεπτό. Η ΑΕΚ Χαλκίδας δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το παιχνίδι και η Αρτάκη δημιουργούσε κινδύνους για την περιοχή του Μητακίδη όπως  στο 11ο η πολύ ωραία κάθετη μπαλιά του Μαντά έβγαλε μόνο του τον Κολιόπουλο αλλά αυτός έχασε το κοντρόλ και τον έκοψε ο Τσούτης. Όσο πέρναγε η ώρα η ΑΕΚ Χαλκίδας έπαιρνε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να απειλήσει την εστία του Μόρου στο 17ο λεπτό όταν το απ’ ευθείας φάουλ του Ταυταρίδη από το μέσο του κέντρου και της μεγάλης περιοχής ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Αρτάκης σε εντυπωσιακή απόκρουση κρατώντας το 1-0.
Η ΑΕΚ όπως είπαμε είχε την κατοχή αλλά χωρίς ουσία και στο 40ο και 45ο  λεπτό έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες μετά από σέντρες του Λούκα ο Ανέστης δεν πρόλαβε την μπάλα ενώ στην δεύτερη ο Βεζιρτζόγλου έκανε ένα αδύναμο σουτ και έτσι έκλεισε το ημίχρονο το οποίο είχε 6 λεπτά καθυστερήσεις δείχνοντας την μέλλει γενέσθαι στο δεύτερο.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά για την Αρτάκη ενώ η ΑΕΚ Χαλκίδας έπεσε στην παγίδα του εκνευρισμού και της σκοπιμότητας αφού οι παίχτες της Αρτάκης σε κάθε φάουλ έπεφταν κάτω και ξεχνούσαν να σηκωθούν χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για την κακή εμφάνιση της ομάδας της ΑΕΚ. Ήταν ένα ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις το οποίο πήγε στην δύναμη αλλά η ΑΕΚ άρχισε να δημιουργεί φάσεις κάπως αργά η πρώτη στο 80ο με τον Μπακομήτρο του οποίου η κεφαλιά πέρασε άουτ ύστερα από πολύ ωραία σέντρα του Λούκα ενώ ο τελευταίος έκανε ένα πολύ καλό σουτ στο 82ο το οποίο μπλόκαρε ο Μόρος. Στο 94ο η ΑΕΚ ένα πολύ καλό κόρνερ του Ταυταρίδη ο Βρέττος έπιασε ένα καλό σουτ αλλά κόντραρε η μπάλα πάνω στα πόδια  των αμυντικών της Αρτάκης και από τις κόντρες η μπάλα έφτασε μπροστά στον Βεζιρτζόγλου που αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να την σπρώξει στα δίχτυα. Στο 98ο λεπτό έγινε η φάση του αγώνα για την ΑΕΚ όταν το δοκάρι σταμάτησε την κεφαλιά του Βεζιρτζόγλου και έληξε ο αγώνας βρίσκοντας νικήτρια την ομάδα της Αρτάκης.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλές καθυστερήσεις αφού οι παίχτες της γηπεδούχου ομάδας βρίσκονταν συνέχεια στο χορτάρι ύστερα από κάθε φάουλ και ο διαιτητής  κύριος Βρακάς κράτησε σχεδόν 8 λεπτά επιπλέον χρόνο. Συνολική διάρκεια αγώνα 104 λεπτά αλλά είπαμε ότι αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την κακή εμφάνιση της ομάδας μας.

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Μητακίδης, Τζάβρας, Κοκκάλας, Μπακομήτρος, Θώμας, Τσούτης, Λούκας, Ταυταρίδης, Ανέστης (67ο Βρέττος), Βεζιρτζόγλου, Αγγελάτος Δ (46ο Αγγελάτος Γ) Προπονητής: Αυλωνίτης Α.

Α.Ο. Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ: Μόρος, Μαστροκώστας ( 82ο Πεππές), Μπαλαμπάνης, Ταψής, Πουρνής, Σεχάϊ, Μπασούκος ( 90ο Αποστόλου), Κονόμι, Μαντάς, Μιχαλάς ( 90+6 Κυρήκος) Κολιόπουλος. Προπονητής: Τοκπασίδης Π.       






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.