ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Α.Σ. ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 0-3



Πέρασε και από την Νέα Λάμψακο νικώντας τον τοπικό Ελλήσποντο με το ευρύ 3-0 η ΑΕΚ Χαλκίδας δείχνοντας μέταλλο πρωταθλητή και έπιασε πάλι κορυφή μετά την ήττα της Νέας Αρτάκης.
Σε ένα πολύ καλό δυνατό πρώτο ημίχρονο και μοιρασμένο για τις δύο ομάδες η ΑΕΚ Χαλκίδας κατάφερε να προηγηθεί στο 42ο λεπτό με τον Σμυρναίο ύστερα από κερδισμένο φάουλ του Seidarasi που εκτέλεσε ο ίδιος. Λίγες οι πολύ καλές στιγμές λόγο του δυνατού παιχνιδιού αλλά
όχι αντιαθλητικό στο 15ο η σέντρα του Βρέττου βρήκε τον Seidarasi αλλά το μονοκόμματο σουτ πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ενώ ο Ελλήσποντος απάντησε στο 22ο λεπτό με σουτ του Κούτρα που πέρασε άουτ ενώ στο 28ο ο Αγριόδημος ανησύχησε στο τεχνικό σουτ του Κοβού και το μπλόκαρε δύσκολα, στο 32ο ο Δημήτρης Αγγελάτος  εκτέλεσε πολύ ωραία ένα κερδισμένο φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε σύριζα από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ελλήσποντος μπήκε αποφασισμένος να ισοφαρίσει το παιχνίδι και να το γυρίσει αλλά ΑΕΚ Χαλκίδας είχε άλλη γνώμη. Όλη η ουσία  του δευτέρου ημιχρόνου ήταν τα δύο γκολ που πέτυχε παρότι ο Ελλήσποντος προσπάθησε.
Το πρώτο γκολ προήλθε από τον Παπαδάκη όταν ο Βρέττος μπήκε από δεξιά και επιχείρησε ένα δυνατό σουτ το οποίο απέκρουσε ο Χιώτης αλλά η μπάλα πήγε στον Παπαδάκη που παραμόνευε στο ύψος του πέναλτι και το δυνατό σουτ έγραψε το 0-2 στο 57ο λεπτό. Ο Ελλήσποντος προσπάθησε αρκετά στον αγωνιστικό χώρο να επιτύχει κάποιο γκολ με σουτ έξω από την περιοχή αλλά λίγο η κούραση λίγο το μη καθαρό μυαλό υπό το βάρος του 2-0 δεν κατάφερε να κάνει κάτι και σαν μην έφτανε αυτό στο 86ο λεπτό ο Τριανταφύλλου γύρισε την μπάλα απρόσεκτα στον Χιώτη αλλά εκεί παραμόνευε ο Σμυρναίος όπου έγινε κάτοχος της μπάλα και έκανε εύκολα το 0-3 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό γκολ και με αυτόν τον τρόπο διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

Α.Σ. ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ: Χιώτης, Κατσικαβάλης, (64ο Κουρκουβέλας) Νάτσης, Τριανταφύλλου, Κούτρας, Αγγελάκης, Νικολάου, Λάζρι ( 46ο Μπαϊμπάκης), Σιγανός, Κωβός, Νάνος. Προπονητής: Καρβέλης.

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Αγριόδημος, Τζάβρας, Μπισμπικόπουλος, Τσολάκος, Κοκκάλας, Αγγελάτος Γ. ( 89ο Τσιμιχόδημος), Βρέττος, Seidarasi, Σμυρναίος ( 89ο Μετοχιάτης), Παπαδάκης ( 84ο Κουρτίδης), Αγγελάτος Δ. Προπονητής: Δάβρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.