ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 0-1 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ


Στους 8 του Κυπέλλου Ευβοίας πέρασε η ΑΕΚ Χαλκίδας αφού έκαμψε την αντίσταση του Απόλλωνα Ερέτριας με 1-0 και σκόρερ τον Αντώνη Μπισμπικόπουλο. Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με καλές αξιώσεις για την ΑΕΚ Χαλκίδας και κατάφερε να προηγηθεί στο 12ο λεπτό με κεφαλιά του Μπισμπικόπουλου ύστερα από σέντρα του Θωμά ενώ στο 27ο λεπτό ο Λούκας με μια υπέροχη ατομική προσπάθεια που ξεκίνησε έξω από την μεγάλη περιοχή του τερματοφύλακα του Απόλλωνα Τόρα ντρίμπλαρε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά τελευταία στιγμή κόπηκε από τον Φουρμούζη.
Οι παίχτες του Αντώνη Αυλωνίτη είχαν την υπεροχή και όρεξη για καλό ποδόσφαιρο κάτι που έκανε  στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφεραν όμως να φτάσουν με αξιώσεις στην μεγάλη περιοχή του Τόρα διότι οι παίχτες της Ερέτριας πρόσεχαν πολύ καλά τα μετ’ όπισθεν και δεν κατάφεραν οι παίχτες της ΑΕΚ Χαλκίδας να μετουσιώσουν αυτήν την υπεροχή. Βέβαια όμως δεν κινδύνεψε και ο Αγριόδημος αφού ο Απόλλωνας ήταν ακίνδυνος επιθετικά πλην της φάσης που έγινε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Τόρα έπαιξε πολύ ωραία το ένα δύο με τον Ρούσσο αλλά ο Αγριόδημος βγήκε έγκαιρα και κα έκλεισε το οπτικό πεδίο του επιθετικού του Απόλλωνα και το ψηλοκρεμαστό σουτ που έκανε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχε λιγοστές φάσεις και οι παίχτες του Αντώνη Αυλωνίτη δεν έπιασαν την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου. Η πρώτη καλή φάση έγινε νωρίς στο 51ο λεπτό όταν η πολύ ωραία κάθετη μπαλιά του Φραγκάκη βρήκε τον Τόρα αλλά το σουτ που έκανε ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Αγριόδημος. Στην διάρκεια του 2ου ημιχρόνου έγινε ένα παιχνίδι κέντρου με πολλά λάθη και για τις δύο ομάδες χωρίς βεβαία η ΑΕΚ Χαλκίδας να χάσει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 81ο λεπτό ο Ανέστης έκανε από τα αριστερά μια πολύ ωραία σέντρα για τον Βεζιρτζόγλου αλλά το εντυπωσιακό γυριστό πέρασε άουτ. Στο 86ο λεπτό ο Απόλλωνας έχασε την ευκαιρία του αγώνα για να ισοφαρίσει το παιχνίδι και να το στείλει στην παράταση όταν το σουτ του Ξυλά πέρασε ξυστά από το δοκάρι του Αγριόδημου.
Στο 89ο λεπτό αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Λούκας για σκληρό μαρκάρισμα αλλά μάλλον η κόκκινη ήταν τραβηγμένη για αυτή την φάση.
Απόλλων Ερέτριας: Τόρα Ε., Ρούσσος, Μεσανάϊ Σμπιλίρης, Φουρμούζης, Ντουλαβέρης, Κάκκος (69ο Ξυλάς), Φραγκάκης, Αγραφιώτης, Τόρα, Μώρος. Προπονητής: Βαλκάνος.
ΑΕΚ Χαλκιδας: Αγριόδημος, Τζάβρας, Μπισμπικόπουλος, Μπακομήτρος (35ο Ταυταρίδης), Θωμάς, Τσούτης, Λούκας, Κοκκάλας, Ανέστης, Βεζιρτζόγλου (86ο Seidarsi), Βρέττος (66o Σμυρναίος). Προπονητής Αυλωνίτης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.