ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - Α.Ο. Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ 4-1 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ



Σε ένα πολύ δυνατό αγώνα  κατάφερε η ΑΕΚ Χαλκίδας και πέρασε στον Γ΄ γύρο του Κυπέλλου Ευβοίας υποτάσσοντας στην παράταση τον Α.Ο. Ν. Αρτάκης με σκορ 4-1 (κανονικός αγώνας 1-1).
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά όπως αναμενόταν αλλά με την ομάδα της Αρτάκης να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ήταν ένα ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις αλλά κατάφερε να προηγηθεί με 1-0 η Αρτάκη με πολύ ωραία γυριστή κεφαλιά στο 22ο λεπτό με τον Κολιόπουλο ύστερα από σέντρα του Μπαλαμπάνη. Βέβαια γίνανε κάποια σουτ από την μεριά της Αρτάκης τα οποία δεν ανησύχησαν τον Αγριόδημο, βέβαια στο 22ο λεπτό ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Μαστροκώστα έδιωξε πολύ όμορφα ο Αγριόδημος. Οι παίχτες του Αντώνη Αυλωνίτη προσπάθησαν να πάρουν τα ηνία του αγώνα αλλά χωρίς να καταφέρουν κάτι το αξιόλογο και έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο Αντώνης Αυλωνίτης επιστράτευσε τρεις από τους πιο έμπειρους παίχτες του τον Θωμά, τον Λούκα, και τον Βεζιρτζόγλου και δικαιώθηκε απόλυτα γι’ αυτήν του την επιλογή αφού άλλαξε το παιχνίδι και η πλάστιγγα έγειρε προς την ΑΕΚ Χαλκίδας. Στο 55ο λεπτό όμως θα μπορούσε η Αρτάκη να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση όταν ο Μπασούκος από κοντά δεν πρόλαβε την μπάλα να την στείλει στα δίχτυα από παράλληλη σέντρα που του έγινε. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ Χαλκίδας ήταν κυρίαρχη σε όλον τον αγωνιστικό χώρο και με κατοχή και σωστή κυκλοφορία της μπάλας άρχισε να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις για την άμυνα της Αρτάκης χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με τους Ανέστη και Βεζιρτζόγλου,  με κυριότερες στο 71ο λεπτό όταν του Ανέστη του πήρε την μπουκιά από το στόμα ο Πουρνής κόβοντας το σουτ την τελευταία στιγμή ενώ 77ο και 80ο λεπτό ο Βεζιρτζόγλου σε τετ α τετ πλασάρε πολύ ωραία αλλά η μπάλα πήγε άουτ και στην σέντρα του Θωμά στο γυριστό που επιχείρησε έπιασε περισσότερο αέρα παρά μπάλα.
Φτάνοντας στο 90ο λεπτό η ΑΕΚ Χαλκίδας κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι με τον Λούκα όταν από το φάουλ του Θωμά ο Βεζιρτζόγλου έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι αλλά εκεί παραμόνευε ο Λούκας και από κοντά έκανε το 1-1 και έστειλε το ματς στην παράταση. Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Θωμάς εκτελεί ένα κόρνερ ο Κοκκάλας έπιασε μια δυνατή κεφαλιά αλλά έσωσε πάνω στην τελική γραμμή ο Μαστροκώστας.
Στην παράταση η ΑΕΚ Χαλκίδας μπήκε για καθαρίσει το παιχνίδι και αυτό έγινε με σουτ φωτοβολίδα του Αγγελάτου από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έκανε το 2-1 στο 98ο και κάπου εκεί οι παίχτες της Αρτάκης άρχισαν να κουράζονται και στο 115ο λεπτό ο Θωμάς έκανε την κάθετη μπαλιά στον Λούκα και αυτός βρήκε τον Ανέστη που από πλάγια έκανε το 3-1 ενώ στο 117ο λεπτό ο Βεζιρτζόγλου έκανε το τελικό 4-1 με πολύ ωραίο σουτ κεραυνοβόλησε τον Τσαμαρή.

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Αγριοδήμος, Τζάβρας, Μπισμπικόπουλος, Μπακομήτρος, Μετοχιάτης (46ο Θωμάς), Κοκκάλας, Βρέττος, Αγγελάτος, Παπαδάκης (46ο Βεζιρτζόγλου), Ανέστης Seidaras (46o Λούκας). Προπονητής: Αντώνης Αυλωνίτης.

Α.Ο. Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ: Τσαμαρής, Μαστοκώστας, Μπαλαμπάνης, Ταψής, Πουρνής, Shehaj, Μπασούκος, Κonomi, Μαντάς (76ο Γκέκας), Μιχαλάς (62ο Αποστόλου), Κολιόπουλος ( 86ο Κυρήκος). Προπονητής: Παναγιώτης Τοκπασίδης.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.