ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 4-0

Με το δεξί μπήκε η ΑΕΚ Χαλκίδας στο νέο πρωτάθλημα αφού κατάφερε να κερδίσει εύκολα με το ευρύ 4-0 τον Όλυμπο Γυμνού με 2 γκολ του Δημήτρη Βεζιρτζόγλου στο 47ο και 73ο λεπτό ενώ είχε ανοίξει το σκορ ο αρχηγός Παναγιώτης Μπακομήτρος στο 30ο λεπτό και είχε διπλασιάσει τα τέρματα ο Γιάννης Θωμάς στο 34ο λεπτό.
Η ΑΕΚ Χαλκίδας έδειξε τα δόντια της από την αρχή του παιχνιδιού και επέβαλλε την κυριαρχία της αφήνοντας σε παθητικό ρόλο την ομάδα του Ολύμπου αφού στα πρώτα 10 λεπτά είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στο 3ο λεπτό ένα σουτ του Βεζιρτζόγλου μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κεφαλά, ενώ στο 10ο λεπτό μία εκπληκτική σέντρα σουτ του Θωμά τράνταξε το δεξι δοκάρι. Το παιχνίδι συνεχιζόταν με καταιγισμό επιθέσεων από τους ποδοσφαίριστες του Αντώνη Αυλωνίτη και στο 17ο λεπτό από σέντρα που έγινε από τον Θωμά ο Ανέστης έπιασε ένα γυριστό  σούτ από το ύψος του πέναλτι αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι περνώντας άουτ.

Όσο πέρναγε η ώρα η ΑΕΚ Χαλκίδας ανέβαζε απόδοση και έψαχνε το γκολ και στο 28ο προειδοποίησε πάλι όταν ο Ταυταρίδης εκτέλεσε φάουλ από έξω αριστερά και διώξανε άτσαλα την μπάλα οι αμυντικοί του Ολύμπου και έφτασε πάλι στο κεφάλι του Ταυταρίδη όπου γέμισε την περιοχή πιάνοντας ένα πολύ ωραίο μονοκόματο σουτ ο Βεζιρτζόγλου αλλά έδιωξε πολύ ωραία ο Κεφαλάς, Στο 30ο λεπτό όμως η ΑΕΚ Χαλκίδας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Παναγιώτη Μπακομήτρου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Θωμά ο οποίος τέσσερα λεπτά μετά θα χρηστεί σκόρερ με δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή από εκτέλεση φάουλ κάνοντας το 2-0 στο 34ο λεπτό. Με μονόλογο της ΑΕΚ Χαλκίδας συνεχίστηκε το παιχνίδι για τα εναπομείναντα 10 λεπτά ώσπου έκλεισε το ημίχρονο με 2-0  για τους ποδοσφαιριστές του Αντώνη Αυλωνίτη έχοντας στο 45ο λεπτό δοκάρι με τον Ανέστη  υστέρα από σουτ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο με φουλ επίθεση και στο 47ο λεπτό με διαγώνιο δυνατό συρτό σουτ ο Βεζιρτζογλου έκανε το 3-0 και εκεί τελείωσε το παιχνίδι αφού με την απόδοση που είχε ο Όλυμπος ήταν αδύνατο να γυρίσει αυτό σκορ. Μετά το 3-0 η ΑΕΚ κατέβασε στροφές και στο 71ο λεπτό ο Όλυμπος είχε ένα πολύ ωραίο σουτ με τον Αργύρη όπου μπλόκαρε ο Μητακίδης, αλλά στο 73ο λεπτό ο Ταυταρίδης έσκαψε πολύ ωραία την μπάλα για Βεζιρτζόγλου όπου με δυνατό σουτ έγραψε το 4-0 και τελειωσε οριστικά το παιχνίδι.
Από την ΑΕΚ Χαλκίδας δεν υστέρησε κανένας ποδοσφαριστής ενώ ο Όλυμπος Γυμνού αποκόμισε εμπειρίες από αυτο το παιχνίδι αφού η νεοφώτιστη ομάδα του δεν μπόρεσε να πάρει κάτι άλλο από αυτο το παιχνίδι.

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: ΜΗΤΑΚΙΔΗΣ, ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Δ, ( 45o ΡΟΥΣΣΟΣ) ΜΠΙΣΠΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΚΟΜΗΤΡΟΣ, ΘΩΜΑΣ (68ο SEIDARAS), ΤΣΟΥΤΗΣ, ΒΡΕΤΤΟΣ, ΤΑΥΤΑΡΙΔΗΣ, ΑΝΕΣΤΗΣ, ΒΕΖΙΡΤΖΟΓΛΟΥ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ (56ο ΜΕΤΟΧΙΑΤΗΣ). ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ: ΚΕΦΑΛΑΣ, ΚΙΟΥΣΗΣ, ΣΑΚΚΗΣ (73ο ΚΟΥΣΕΡΗΣ), ΡΟΥΜΠΗΣ, ΞΟΥΡΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ, ΝΤΟΥΜΑΣ, ΚΗΡΥΚΟΣ, ΖΑΧΑΡΙΑΣ (69ο ΣΤΑΜΑΤΟΥΚΟΣ), ΚΟΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ (82ο ΡΟΥΜΠΗΣ), ΑΡΓΥΡΗΣ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΑΓΡΙΟΔΗΜΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.